Articole Afaceri
Bursa(1)
Diverse(3)
Imobiliare(0)
Internet(10)
Investitii(1)
Legislatie(1)
Marketing(8)
Oportunitati(5)
Curs Valutar
EURO
4.6660 lei
USD
4.0348 lei
AUR
165.0626 lei
SURSA
BNR  
Reclama
Idei de Afaceri

Boombiz.ro/ Articole / Afaceri Oportunitati


Afaceri bazate pe servicii de agrement

Voturi: 0 Voteaza

Tot mai multe firme ofera angajatilor lor excursii si concedii in grup pentru a intari spiritul de echipa al angajatilor. Poti profita de acest fenomen oferindu-te sa te ocupi de buna desfasurare a unui astfel de eveniment.

Fa-i oferte firmelor interesate de serviciile tale. Ofera-te sa asiguri cadrul perfect pentru relaxarea si distrarea angajatilor pe durata zilelor de agrement. Poti face aceasta pregatind din timp un program de distractii intr-o zona pitoreasca.

Acest program poate consta in intreceri de canotaj pe un rau de munte, in intreceri sportive intre membrii firmei respective, pregatirea meniului, inchirierea de echipament adecvat, etc. Firmele care organizeaza astfel de evenimente sunt dispuse sa plateasca si pana la 200 de euro pentru fiecare membru al echipei lor daca reusesti sa le garantezi o distractie pe cinste.

Dezavantajul unei astfel de afaceri consta in faptul ca ar trebui sa locuiesti intr-un oras mare unde exista firme seriose interesate de acest gen de evenimente.

Avantajul ar fi ca o astfel de piata, in Romania, este in continua crestere, tot mai multe firme vor apela pe viitor la petrecerea concediilor in echipa. Pentru a fi siguri ca nu veti rata urmatoarele idei de afaceri, revizitati site-ul nostru. Mult succes!Sursa: http://www.ponturifierbinti.com
Autor: -
Trimite Comentariu:

Trebuie sa fi autentificat pentru a adauga comentarii!

Comentarii
Login
User 
Parola 
 
Cont Nou
Am uitat parola
Reclama
Statistici
Membri 1614
Idei Afaceri 44
Anunturi 0
Firme 261
Produse 323
Promotii 1
Colaborari 2
Articole 29
Cautari Articole
adauga
haine
consultanta
CONSTRUCTI
afacere
constructii
afaceri
firme
bere
parteneri
Parteneri | Termeni si Conditii Utilizare Site - © Boombiz.ro CONTACT
Parteneri: Jocuri Fete Barbie